РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ
Информационна система ПУБЛИКАЦИИ


  СПРАВКИ:
» За преподавател
» За докторант
» За катедра
» За факултет
» За университета
» Последно публикувани
» Последно добавени
  СТАТИСТИКА:
» Обобщена
» Монографии
» Статии
» Доклади
» ВХОД
» За контакти

Списък на публикациите

Версия за копиране и печат
Търсене:
Покажи всички на
Страници: Първа | Предишна | Следваща | Последна    
Публикации от 1 до 7 от общо 7
статия Petrova M., I. Kostova, N. Ivanova, I. Ivanova, S. Damyanova. Food Labels – аn Opportunity for Informed Choice of Food.// Journal of EcoAgriTourism, 2014, брой Vol. 10, Nr., стр. 96-102, ISSN ISSN: 1844-8577.
статия Petrova M., N. Ivanova, S. Damianova, I. Kostova, I. Ivanova, Gj. Nakov. Students’ habits for informed choice of food and drinks introduction.// Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies, 2015, No vol. 4, № 5, pp. 23 – 29, ISSN 1314-7773.
статия Петрова М., И. Костова, Н. Василева, С. Дамянова, И. Иванова, Г. Наков. Основни тенденции в градския и селски потребителски интерес към информацията на хранителните етикети.// Научни трудове на Русенски университет “Ангел Кънчев”, 2015, брой т. 54, с. 10, стр. 188 - 194, ISSN 1311-3321.
доклад Petrova M., I. Kostova, N. Ivanova, I. Ivanova, S, Damyanova. FOOD LABELS – AN OPPORTUNITY FOR INFORMED CHOICE OF FOOD. IN: Journal of EcoAgriTourism Vol. 10 (2014), Nr. 1 (28), BRASOV, ROMANIA, Proceeding of BIOATLAS 2014, 2014, pp. 96-102, ISBN 1844-8577.
доклад Stefanov S., M. Petrova, N. Ivanova, S. Damyanova, I. Kostova, I. Ivanova, Gj. Nakov. Studying of the Labeling of Dairy Products and Analyzing of the Consumers’ Opinion. IN: 7th International Euro-aliment Symposium, Galaţi, Romania24–26 September, 2015, Galati, Romania, University of Galaţi, 2015, pp. 137 - 139
доклад Stefanov S., M. Petrova, N. Ivanova, S. Damyanova, I. Kostova, I. Ivanova, G. Nakov. Studying of the Labeling of Dairy Products and Analyzing of the Consumers Opinion. IN: 7th International Euro-aliment Symposium, Galati, Rumania, 2015, pp. 137 – 139
доклад Петрова М., И. Иванова, С. Дамянова, Н. Иванова, И. Мустафов. Усилватели на вкуса в месни продукти. В: Научни трудове на Русенски университет “Ангел Кънчев”, т. 55, с. 10.2., Русе, 2016, стр. 90 - 94, ISBN 1311-3321.
Първа | Предишна | Следваща | Последна    

Системата е разработена по проект 2012-РУ-05, финансиран от фонд НИ, и се поддържа от катедра „Компютърни системи и технологии”.